Produkter
Varumärken

Motion / Stakmaskiner

Stakmaskiner (stakningsmaskin eller skidstakningsmaskin som de också kallas) är en träningsmaskin som är tänkt att efterlikna skidåkning och stakningens rörelser.
Dessa träningsmaskiner lämpar sig väldigt bra för skidåkare, men inte bara utan även för alla som vill träna upp sin kondition eller träna fettbränning.

Det finns många fördelar med en stakmaskin i hemmet eller på gymmet.
Du är inte beroende av värdelek eller årstid, om det är vinter och snö eller ej. Du kan med andra ord träna skidåkning precis när du önskar. Det är lättare att öva intervaller och högintensiv träning jämfört med normal skidåkning. Förhållandena är alltid de samma, det är aldrig uppförs eller nedförsbacke, det blåser inte, snöar eller regnar inte. Detta gör att det blir mycket enklare att tävla mot dig själv och jämföra din utveckling. Det är självfallet även mer tidseffektivt jämfört med att de sig ut i ett riktigt skidspår om man har kort om tid.

Dessa träningsmaskiner använder oftast ett luftbaserat bromssystem med fläkt och låter dig träna båda händerna samtidigt eller var för sig - precis som vid skidåkning. Mängden luft som går igenom fläkten kan oftast justeras manuellt.
Stakmaskin SKI2000, inSPORTline
Med denna träningsmaskin från inSPORTline kan du träna upp din stakning i alla väder!

Denna maskin är inte bara för skidåkare, den passar till er alla som vill ha ett grymt träningspass för armar och överkroppen.
11999 kr 15999 kr
Till toppen