Produkter
Varumärken

Motion / AirBike

AirBike (eller Assaultbike som många också kallar dem) är en träningsmaskin som liknar en blandning av motionscykel och crosstrainer och alltid har luftmotstånd. Just luftmotståndet är anledningen till att cyklarna kallas Air Bike, till skillnad från vanliga motionscyklar som oftast har magnetiskt motstånd.

En AirBike har ett stort framhjul, pedaler och rörliga handtag som gör att även överkroppen får arbeta under ett träningen
Precis som både motionscyklar och crosstrainer har den oftast inbyggda program så du kan optimera träningen. Du kan utföra både drag och pressande rörelse med armarna vilket ger dig träning för överkroppen. Du kan själv fokusera på den del av kroppen som du vill bli starkare i genom att om du lägger mer tryck på antingen pedalerna eller handtagen. Du kan även välja att enbart jobba med överkroppen och de flesta AirBike har stöd att sätta fötterna på för detta ända mål. Självfallet kan du även enbart träna benen genom att inte pressa eller dra med armarna.

AirBike är en utmärkt konditionsmaskin som passar alla oavsett om man är vältränad eller otränad. Efter som det är luftmotstånd så kommer du inte ”växa ur” träningsmaskinen, desto mer tränad du är desto hårdare trampar du och desto högre blir motståndet.

Dessa AirBikes är omåttligt populära på gym och särskilt crossfitgym bland de som tränar crossfit. AirBike används ofta för intervallträning där du enkel kan få upp din puls till skyhöga nivåer på några få minuter.
AirBike Pro, JTC Sport
En stabil AirBike från JTC Sport med luftbaserat motstånd och som kan manövreras med bara armar, ben eller båda samtidigt.
Motionscykeln har kommersiell standard med hög ergonomi och livslängd. Designad för styrka, hållbarhet och tufft bruk!

- 150 kg anv...
8999 kr 15999 kr
Till toppen