Produkter
Varumärken

Kosttillskott / Kreatin

Kreatin är ett bastillskott dvs ett väldigt vanligt och naturligt tillskott! Kreatinets huvudsakliga ansvarsområde inom kroppen är att fungera som en energibuffert i form av kreatinfosfat! Kreatin har många effekter. Kreatin ger en ökning av den fettfria kroppsvikten, styrkan och hjälper till för en snabbare återhämtning. Vid träning förbrukas energin som finns lagrade i muskelcellerna i form av ATP. Om man förbrukat all ATP så tappar man orken. Genom att ta kreatin så laddar man upp ATP nivåerna i muskelcellerna vilket leder till att man blir starkare och mer uthållig. Kreatin hydrerar även muskelcellerna (ökar mängden intracellulär vätska) vilket ökar dess volym och förbättrar proteinsyntesen.

Kreatinmonohydrat skall användas dagligen för att få ut maximala fördelar det. Vanligt är att första 4-6 dagarna köra en uppladddningsfas med 20 g kreatin dagligen (inget måste), därefter sänka till 5 g dagligen. Efter 6-8 veckor rekommenderas det ibland att ta ett uppehåll i fyra veckor.

Creatine Powder, 317 g, Optimum Nutrition
Optimum Nutrition från Optimum Nutrition är ett rent mikroniserat och pulveriserat kreatinmonohydrat som ökar din styrka, energi och ger dig snabbare återhämtning!

- Innehåller 100 % mikroniserat och pulveriserat kreatinmonohydrat.
- Beprövat och vetenskaplig...
229 kr
Till toppen